Epsyllä on uusi hallitus

Vuosikokous on valinnut uuden hallituksen. Hanna Hietikko on uusi puheenjohtaja. Hallituksen muut jäsenet ovat Anders Strandén, JP Porola, Katja Rantatulkkila, Heidi Eriksson, Tiina Juujärvi ja Fredrik Westblom. Varajäsenet ovat Ari Sundberg ja Marja Tyynismaa. Hallituksen sihteerinä toimii Anna Sourander. Vuosikokous pidettiin 16.3,2024.

Vuosikokous

Epsyn vuosikokous pidetään la 16.3. 2024 klo 11 – 15, paikkana Original Sokos Hotel Royal Vaasa. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Puhujina meillä on Journalistiliiton puheenjohtaja Hanne Aho ja RARE Median Orna Ben Lulu. RARE Media toimii somessa ja on omiensa sanojensa mukaan uuden sukupolven aikakausmedia.
Epsy tarjoaa lounasta kokouksen yhteydessä. Siksi pyydämme ilmoittautumaan viim. to 7.3, sähköpostiin epsysihteeri@gmail.com

with Ei kommentteja

EPSY:n 100-vuotisristeily ei toteudu EPSY:n 100-vuotisristeily ei toteudu koska ilmoittautumisia ei ole tullut riittävästi. Juhlat siirtyvät keväälle. Tästä lisätietoa myöhemmin. … Lue lisää

2020 vuosikokous siirtyy

with Ei kommentteja

Epsyn vuosikokous siirtyy myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan. Yhdistyksen oli tarkoitus kokoontua maaliskuun lopussa, mutta koronaviruksen vuoksi kokoontumista lykätään hallituksen päätöksellä.

1 2 3 4 9